zondag 21 april 2019

Mijn boekenlintencollectie #2. Geschreven op 31/03/2019.

Vandaag heb ik deel 2 voor jullie van mijn boekenlintencollectie. Deze komen allemaal van de webshop letters & Lights. Als ik ze nog kan vinden zet ik de link erbij en hoe dan ook zet ik de link naar de webshop erbij.

Als eerste heb ik die van shadowhunters. Ik zie dat hij op dit moment dat ik het schrijf uitverkocht is. Ik weet niet of ze hem nog gaat maken.

Als tweede heb ik die van huffelpuff van Harry Potter. Ik heb ooit een keer de huizentest gedaan en daar kwam huffelpuff naar voren. Ik vind Harry Potter zo leuk dat ik een boekenlint van moest hebben. De link staat hieronder, dus mocht je hem willen staat hij hier.
https://www.lettersandlights.nl/product/hufflepuff-boekenlegger-lint/

Als laatste heb ik het boekenlint van truth or dance. Ik ben een groot fan van Chinouks boeken, zoals jullie weten en daarom moest ik deze hebben. Ook hiervan staat de link hieronder.
https://www.lettersandlights.nl/product/truth-or-dance-boekenleggerlint/

Dit waren mijn boekenlinten van Letters & Lights. Hieronder nog de link naar de homepagina van Letters & lights. En ik hoop jullie weer te zien bij mijn volgende blogpost.
https://www.lettersandlights.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De geschiedenis van teamfatalgame. Geschreven op 17/08/2019.

Vandaag heb ik voor jullie de geschiedenis van teamfatalgame. Teamfatalgame bestaat nu een jaar en dacht ik geef jullie de geschiedenis hoe ...