zondag 18 augustus 2019

De geschiedenis van teamfatalgame. Geschreven op 17/08/2019.

Vandaag heb ik voor jullie de geschiedenis van teamfatalgame. Teamfatalgame bestaat nu een jaar en dacht ik geef jullie de geschiedenis hoe hij tot stand is gekomen. Dus ben je benieuwd hoe of wat het heeft plaatsgevonden check het hier.

De oprichters van teamfatalgame.

Teamfatalgame kent 3 oprichters. Hier zie je een foto van de oprichters. Van links naar rechts. Nathalie, Chinouk, Jenny & Sofie. We zijn op een boekenevenement met haar op de foto gegaan. Toen wist Chinouk nog niet dat we iets van plan waren met haar boek fataal spel. Dit is tevens ook de enigste foto die we met z´n drie├źn met haar hebben. Daarna zijn we in tweetallen of eentje naar een evenement gegaan waar ze was. En hielden we de traditie om steeds op de foto te gaan. De geschiedenis van teamfatalgame.

Sofie plaatste een jaar geleden in een boeken WhatsApp groep een oproep. Ze had het idee om iets te gaan doen voor Chinouk. Jenny en Nathalie reageerde op die oproep. We hadden allemaal fataal spel gelezen. En toen dachten we dit moeten meer mensen gaan lezen. Niet alleen mensen die Nederlands kunnen lezen, maar ook Engelstalige mensen. Hierbij kwam het idee om een # te maken voor het boek. Dat is uiteindelijk #fatalgamebychinouk. We zijn er zelf mee begonnen op onze Instagram pagina´s. Later hebben een instagrampagina gemaakt voor de mensen die ons zo kunnen volgen. Hieronder staat de link.
We vonden dit allemaal wel wat praktischer, want zo kan je ook onze foto´s makkelijker zien. Chinouk is hier toen achter gekomen en heeft ons bedank in een IGTV filmpje die er helaas niet meer bestaat. Ze vond het zo lief dat we het voor hebben gedaan. Er zijn ook naast andere mensen die de # gingen gebruiken. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op. Chinouk is zelfs zo trots op ons dat ze ons in het dankwoord van truth or dance heeft gedaan. Dat was voor ons een hele verrassing om dat terug te zien in het boek. Hieronder zie je de link naar de vlog van Chinouk. Je ziet echt dat we het niet verwachten.

Toekomstplannen voor teamfatalgame en wat kunnen jullie doen?

We gaan zeker weten nog door met de # en instagrampagina. We zitten te denken om het met elk boek van haar te doen. Dus houd de pagina goed in de gaten. We hopen dat jullie de pagina gaan volgen en natuurlijk ook de # gaat gebruiken bij foto´s. Tag ons erin, zodat we er leuk op kunnen reageren en natuurlijk te liken. En kom je een van ons tegen op een evenement spreek ons gerust aan. Ik (Nathalie) vind het juist alleen maar leuk om dat te zien. 

Dit was de geschiedenis erachter en ik hoop dat jullie het leuk vonden om het te lezen. Ik hoop dat jullie teamfatalgame gaan volgen en de # gaat gebruiken. En ik zie jullie weer bij een volgende blogpost. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten